Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Last Days of Ptolemy Grey: serie met Samuel L. Jackson

  •  
05-02-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
The Last Days of Ptolemy Grey
Het drama herenigt Jackson met Walton Goggins, die eerder met hem te zien was in The Hateful Eight.
Samuel L. Jackson speelt voor het eerst de hoofdrol in een tv-serie. De acteur is in The Last Days of Ptolemy Grey te zien als het titelpersonage, een oude en vergeten man die begint te dementeren. Via een jonge verzorger (Dominique Fishback uit Judas and the Black Messiah ) komt hij echter op het spoor van een dokter (Walton Goggins uit The Shield ) die zijn geest - in ieder geval tijdelijk - weer superscherp kan maken, iets dat hij gebruikt om een aantal zaken uit zijn verleden af te handelen. De zesdelige serie werd geschreven door auteur Walter Mosley (bekend van zijn boeken over privédetective Easy Rawlins, zoals Devil in a Blue Dress ). Overigens speelt Jackson later dit jaar ook nog de hoofdrol in de Marvel-serie Secret Invasion op Disney+.
The Last Days of Ptolemy Grey is vanaf 11 maart wekelijks te zien op Apple TV+, dat aftrapt met de eerste twee afleveringen.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief