Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Good Doctor S02 komt naar Videoland

  •  
18-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Good Doctor
Het ziekenhuisdrama met Freddie Highmore gaat 11 november weer van start bij de VOD-dienst.
The Good Doctor draait om Shaun Murphy (Freddie Highmore, Norman Bates in Bates Motel), een briljante dokter met autisme en het savant-syndroom. Hij gaat aan de slag in het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital in Californië, waar hij moeite heeft om zijn plek te vinden. Gelukkig werpt Dr. Aaron Glassman (Richard Schiff) zich op als zijn mentor. The Good Doctor werd bedacht door David Shore, die eerder succes had met House. In het tweede seizoen wordt de cast uitgebreid met Lisa Edelstein, die destijds in House gestalte gaf aan Dr. Cuddy. Aan het einde van het eerste seizoen bracht SPOILERS Dr. Glassman zijn protegé namelijk op de hoogte van het feit dat er bij hem kanker is geconstateerd en Edelstein speelt een specialist die hem zal behandelen.
De eerste twee afleveringen van seizoen twee debuteren 11 november op Videoland. Daarna volgt elke week een aflevering. Een premièredatum op RTL 4 is er (nog) niet.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief