Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Deuce: trailer voor het tweede seizoen

  •  
21-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
117 keer bekeken
  •  
The Deuce S02
De makers van The Wire tonen de opkomst van de seksindustrie in het New York van de jaren zeventig.
De titel van The Deuce verwijst naar de bijnaam van 42nd Street in Manhattan, New York, een plek waar het in de jaren zeventig wemelde van de prostituees. Een van die prostituees is Eileen (Maggie Gyllenhaal), die in het eerste seizoen besloot te gaan 'acteren' in seksfilms. Het tweede seizoen van The Deuce maakt een tijdsprong van vijf jaar en speelt zich af in 1978. Eileen is nu ook werkzaam als regisseur en maakt eindelijk kennis met Frank en Vincent Martino (een dubbelrol van James Franco), twee broers die seksfilms produceren voor maffioso Rudy Pipilo (Michael Rispoli). Ondertussen probeert de lokale politie (zo zien we Ralph 'The Karate Kid' Macchio en Lawrence Gilliard Jr. weer terugkeren) alle onzedelijke praktijken weer aan banden te leggen. Andere bijrollen zijn er voor Chris Bauer ( The Wire ) en Mustafa Shakir ( Luke Cage ).
Het tweede seizoen van The Deuce is vanaf 10 september wekelijks te zien bij Ziggo Movies & Series XL. De acht afleveringen van seizoen één zijn daar nu te streamen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief