Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Boys: trailer voor vierde seizoen van superheldensatire

  •  
04-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
173 keer bekeken
  •  
THBY_S4_SPStatic_RiotHomelander_1080x1350_PRE_FINAL_en-US_CPS_3069900

© Amazon / MGM Studios

Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) werd dit seizoen aan de cast toegevoegd, nadat hij eerder al met showrunner Eric Kripke werkte aan Supernatural.

De zwartkomische superheldenserie The Boys keert in juni terug met een vierde seizoen en Amazon Prime Video gaf dit weekend de officiële trailer vrij. Op donderdag 13 juni gaan de eerste drie afleveringen in première en de overige vijf verschijnen daarna wekelijks. The Boys volgt een een aantal normale stervelingen onder leiding van Billy Butcher (Karl Urban) die de strijd aangaan met corrupte superhelden. In het vierde seizoen staat Victoria Neuman (Claudia Doumit) op het punt het Oval Office te betreden, terwijl Homelander (Antony Starr) haar onder de duim heeft. Butcher probeert ondertussen een manier te vinden om weer met The Boys samen te werken. Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) speelt een nieuw personage die Butcher lijkt te willen helpen met zijn oorlog tegen foute superhelden. The Boys werd bedacht door Supernatural-maker Eric Kripke. De serie kreeg onlangs ook een spin-off in de vorm van Gen V.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief