Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

The Blacklist S06 start in januari

  •  
10-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Blacklist Poster
In Amerika wordt het zesde seizoen begin januari afgetrapt met een twee uur durende aflevering.
De Amerikaanse zender NBC heeft 4 januari vastgelegd als de premièredatum van het zesde seizoen van de serie The Blacklist. Het vijfde seizoen van het misdaaddrama ging eerder dit jaar al enkele weken na de Amerikaanse première in Nederland van start op RTL 5. En destijds kwamen de nieuwe afleveringen telkens ook iets eerder naar Videoland. In The Blacklist geeft de beruchte crimineleel Raymond 'Red' Reddington (James Spader) zich over aan de FBI, onder voorwaarde dat hij samen met agente Elizabeth Keen (Megan Boone) de criminelen op zijn zogenoemde ‘blacklist’ op mag sporen. Gedurende vijf seizoenen wordt de relatie tussen Reddington en Keen steeds gecompliceerder (is hij wel of niet haar vader?) en aan het einde van het afgelopen seizoen was er een twist die de boel andermaal flink opschudde.
De eerste vijf seizoenen van The Blacklist zijn bij ons in Nederland terug te kijken op Videoland. Daarnaast staan de eerste vier seizoenen van de serie hier ook op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief