Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Tales of the City onthult datum en teaser

  •  
09-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Tales of the City
Laura Linney en Olympia Dukakis keren terug voor tien nieuwe afleveringen. Vanaf 7 juni op Netflix.
Verschillende Tales of the City-boeken van auteur Armistead Maupin werden verfilmd als miniseries, ook telkens met Laura Linney en Olympia Dukakis, en binnenkort komen er weer nieuwe afleveringen naar Netflix. In de doorstart keert Mary Ann (Linney, ook op Netflix te zien in Ozark ) terug naar het huidige San Francisco, waar ze wordt herenigd met haar dochter Shawna (Elliot Page, ook op Netflix te zien in The Umbrella Academy ) en haar ex-man Brian (Paul Gross, op Netflix te zien in Alias Grace ). Twintig jaar eerder verliet Mary Anne San Francisco om carrière te maken, maar haar perfecte leventje in Connecticut heeft een midlifecrisis veroorzaakt. Terug in haar oude omgeving voelt ze zich alweer snel verbonden met Anna Madrigal (Dukakis, Oscarwinnares voor Moonstruck).
De tien nieuwe afleveringen van Tales of the City zijn vanaf 7 juni te zien op Netflix. Lauren Morelli ( Orange is the New Black ) werd aangesteld als nieuwe showrunner.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief