Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

S.W.A.T. vanaf vanavond te zien op Veronica

  •  
08-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
SWAT
Na Blindspot en Lethal Weapon begint Veronica vanavond met nog een actieserie in de vorm van S.W.A.T.
De serie is een moderne update van het gelijknamige origineel dat in de jaren zeventig werd uitgezonden op televisie. S.W.A.T. hield het toen slechts twee seizoenen vol, maar groeide - mede dankzij de bekende intromuziek - uit tot een cultfavoriet. In 2003 kwam er een filmversie met Samuel L. Jackson en nu is er dus een tv-reboot, waarin de hoofdrol wordt gespeeld door Shemar Moore, die je waarschijnlijk wel kent van zijn rol in de misdaadserie Criminal Minds. Moore is te zien als Daniel "Hondo" Harrelson, een voormalig bendelid en ex-marinier, die bij de politie is gegaan in de hoop de spanning tussen de LAPD en de zwarte gemeenschap wat weg te nemen. De reboot is afkomstig van Aaron Rashaan Thomas (Friday Night Lights) en Shawn Ryan (The Shield). Kenny Johnson (in The Shield te zien als Lem) heeft een bijrol.
De eerste twee afleveringen van S.W.A.T. zijn vanavond vanaf 20.30 uur te zien op Veronica. Daarna zie je Moore ook nog in twee afleveringen van Criminal Minds.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief