Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Street Fighter wordt live action tv-serie

  •  
26-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Street Fighter
Na twee (mislukte) live action bioscoopfilms wordt de gamefranchise van Capcom nu bewerkt voor televisie.
De serie zal zich richten op de personages Ken, Ryu, Chun-Li en Guile, die jacht maken op Bison, het grote brein achter de criminele organisatie Shadaloo. Street Fighter kreeg in 1994 voor het eerst een filmadaptatie, met Jean-Claude van Damme als Guile, Raul Julia (in wat zijn laatste rol zou zijn) als Bison en Ming-Na Wen (Agents of SHIELD) als Chun-Li. De film werd door de critici met de grond gelijk gemaakt (in hetzelfde jaar verscheen ook de veel betere anime-film), maar kreeg in 2009 een zo mogelijk nog slechtere opvolger in de vorm van The Legend of Chun-Li, met Kristin Kreuk (Smallville) als het titelpersonage en Neal McDonough (Game Over, Man!) als Bison. De nieuwe tv-serie is echter afkomstig van het team achter Street Fighter: Assassin’s Fist (bekijk de trailer onder), de zeer succesvolle webserie uit 2014.
De Street Fighter-serie is één van de nieuwe tv-projecten van eOne, dat begin dit jaar werd overgenomen door producent Mark Gordon (Speed, Saving Private Ryan).
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief