Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Stranger Things S03: Priah Ferguson (zusje van Lucas) krijgt grotere rol

  •  
05-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
144 keer bekeken
  •  
Stranger Things S02 Erica
Priah Ferguson (Erica Sinclair in de serie) krijgt straks een groter aandeel in het derde seizoen van Stranger Things.
Ferguson was in het tweede seizoen van Stranger Things in vier afleveringen te zien als Erica. Het bijdehante zusje van Lucas (Caleb McLaughin) bleek zo populair onder de kijkers, dat makers Matt en Ross Duffer besloten hebben om haar een grotere rol te geven in het derde seizoen. Deze keer zal Erica namelijk samen met een aantal van haar eigen vriendinnen de vreemde gebeurtenissen in haar woonplaats Hawkins gaan onderzoeken. Ferguson had eerder een gastrolletje in het eerste seizoen van Atlanta. Netflix kondigde verder aan dat Maya Hawke in het derde seizoen van Stranger Things een vaste rol krijgt als Robin, een verveelde jonge vrouw uit Hawkins die hoopt op wat meer spanning in haar leven en vervolgens op haar wenken bediend wordt. De actrice is de dochter van Uma Thurman en Ethan Hawke.
Het derde seizoen zal bestaan uit acht afleveringen. Lees de recensie van het tweede seizoen, bekijk een overzicht met alle verwijzingen en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief