Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Stranger Things-cast wenst je een fijne feestdagen

  •  
20-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Stranger Things BTS
Bekijk hoe de kinderen uit Stranger Things samen cadeaus inpakken om op te sturen naar fans van de serie.
Stranger Things-castleden Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Gaten Matarazzo en Sadie Sink mochten in de kelder van huize Wheeler een aantal cadeautjes inpakken voor de grootste fans van de serie, maar al snel kwam de boel helemaal op zijn kop (pun intened) te staan. Millie en Noah kunnen er vrij weinig van en Sadie lijkt de enige die echt van aanpakken (en inpakken) weet. De acteurs sluiten het filmpje af met een 'happy holidays' boodschap. Volgend jaar komen ze allemaal terug in het derde seizoen van Stranger Things. De cast werd voor de nieuwe reeks aangevuld met acteurs als Maya Hawke, Jake Busey en Cary Elwes. Daarnaast werden ook de titels van de acht nieuwe afleveringen al onthuld in een recent teaser-filmpje.
Het derde seizoen verschijnt in 2019 op Netflix. Lees de recensie van het tweede seizoen, bekijk een overzicht met alle verwijzingen en beluister de soundtrack.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief