Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Stand-up trailer: Netflix is een lachertje

  •  
18-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Netflix is a joke
Bekende komieken crashen Netflix-series in een promo voor hun nieuwe stand-up specials.
Netflix startte onlangs een reclamecampagne waarbij verschillende billboards met enkel de tekst ‘Netflix is a joke’ werden opgehangen in New York en Los Angeles. Tijdens de Emmy-uitreiking onthulde Netflix dat de borden betrekking hebben op de aankomende stand-up specials van de streamingdienst. Een aantal grote komieken die nu bezig zijn met nieuwe specials voor Netflix, waren namelijk te zien in een reclamespot, waarin ze populaire series van de VOD-dienst crashen. Zo begeeft Jerry Seinfeld zich in House of Cards , loopt Ellen DeGeneres door The Crown heen en zijn Dave Chappelle en Chris Rock onder de indruk van Eleven in Stranger Things. De special van Seinfeld verschijnt morgen al op Netflix. Wanneer het nieuwe materiaal van Chappelle, Rock en DeGeneres arriveert is nog niet bekend, maar Chappelle bracht eerder dit jaar al twee oudere specials uit op Netflix.
Voorheen was HBO altijd de plek voor stand-up comedy op televisie, maar de laatste jaren haalt vooral Netflix de populairste komieken ( Amy Schumer , Louis C.K. ) aan boord.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief