Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

South Park S21 neemt nationalisme op de hak

  •  
13-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
TV-South Park
Morgen kun je op Comedy Central kijken naar de nieuwe seizoensopener van South Park.
De animatieserie van Trey Parker en Matt Stone is toe aan alweer zijn eenentwintigste jaargang. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen werd geïnspireerd door de recente protesten in Charlottesville, waarbij een extreem-rechtste betoger met een auto op een protestmars inreed. In de aflevering White People Renovating Houses ontstaat er ook een protestuitbraak, waarbij protesteerders gewapend met tiki-fakkels en confederale vlaggen de straten van South Park op gaan. Volgens Parker en Stone zal het nieuwe seizoen in tegenstelling tot de voorgaande reeks niet meer één doorlopend verhaal vertellen. Het tweetal liet begin dit jaar ook weten dat ze geen idee hebben hoe ze dit seizoen Trump belachelijk kunnen maken , omdat alle satire inmiddels al realiteit is geworden.
Bekijk hieronder een preview op de aflevering die in Amerika vanavond al op tv te zien is. Op 17 oktober verschijnt ook de nieuwe South Park-videogame The Fractured But Whole.
Lees ook: Gooijer ziet: South Park. Comedy Central zal morgen vanaf zes uur in de ochtend een South Park-marathon uitzenden. De première wordt daarna uitgezonden om 21.30 uur.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief