Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Soundtrack: Everything Sucks!

  •  
07-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Everything Sucks!
Stranger Things bracht ons al terug naar de jaren tachtig; met Everything Sucks! zijn de nineties aan de beurt. En dat is te horen ook.
De personages op de middelbare school van het stadje Boring zijn zich maar al te bewust van de popcultuur in 1996. Ze verwijzen naar videobanden, het gloednieuwe internet en de dommige tekst van 'Ironic' van Alanis Morissette.
En dus is het niet meer dan logisch dat de soundtrack van de comedyserie ook een flinke dosis nineties bevat. De muziek van Everything Sucks! is soms verantwoord - met tracks van Tori Amos (de lievelingszangeres van personage Kate) en Oasis (waarvan Luke een videoclip herinterpreteert). 
Maar naast dat verantwoorde gedeelte is het vooral een heerlijke duik in guilty pleasures uit de nineties, met nummers als 'Two Princes' van Spin Doctors, 'Fire Water Burn' van The Bloodhound Gang of 'Beautiful life' van Ace of Base.
Beluister de soundtrack van Everything Sucks! hieronder.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief