Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Snowpiercer en Dirty John komen naar Netflix

  •  
24-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Snowpiercer
De Snowpiercer-serie is gebaseerd op de gelijknamige film (foto) met Chris Evans en Tilda Swinton.
Netflix mag de nieuwe series Snowpiercer en Dirty John straks aan gaan bieden buiten Amerika. Snowpiercer is afkomstig van zender TNT en werd gebaseerd op de scifi-film van regisseur Bong Joon-ho ( Okja ). Het verhaal speelt zich af in een bevroren wereld, waar de laatste overlevenden zich aan boord van een gigantische trein bevinden. Rollen zijn er voor Jennifer Connelly (Labyrinth) en Daveed Diggs ( The Get Down ). Dirty John is afkomstig van zender Bravo, dat al twee seizoenen heeft besteld. De serie is gebaseerd op een reeks artikelen (gevolgd door een podcast) van LA Times-journalist Christopher Goffard. De anthologie draait om de relatie tussen de gladde charmeur John Meehan (Eric Bana uit Black Hawk Down ) en zijn nieuwe liefde Debra Newell (Connie Britton uit Nashville ), de vrouw die hij meetrekt in zijn web van leugens.
Beide series gaan in 2019 in première. Het is niet duidelijk of Netflix de afleveringen lineair aan mag bieden of later de complete seizoenen in één keer beschikbaar stelt.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief