Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Silent Witness S22 is vanaf 26 juni te zien op NPO Plus

  •  
29-05-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Silent Witness S22
Forensisch patholoog Nikki Alexander (Emilia Fox) en haar collega's onderzoeken een aanval op een transgender.
De langlopende BBC-serie Silent Witness maakt deel uit van de detectivemaand bij de NPO: seizoen tweeëntwintig is vanaf eind juni te bekijken op NPO Plus. De centrale rol in de serie wordt inmiddels ingevuld door Emilia Fox ( Delicious ), die tijdens het achtste seizoen de plek van de vertrokken Amanda Burton ( Marcella ) innam. Fox speelt forensisch patholoog Nikki Alexander, die samen met haar team misdaden op moet lossen. Haar collega's worden gespeeld door David Caves, Richard Lintern en de aan een rolstoel gebonden Liz Carr. Aan de start van seizoen tweeëntwintig onderzoekt het team een aanval op een transgender. Silent Witness, waarvan in Engeland seizoen drieëntwintig dit jaar ook is uitgezonden op televisie, werd onlangs verlengd met nog eens twee seizoenen.
Het tweeëntwintigste seizoen van Silent Witness is vanaf 26 juni beschikbaar op NPO Plus. Vanaf 27 juni is de reeks ook nog wekelijks te volgen op NPO 1 extra.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief