Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Signora Volpe: serie met Emilia Fox krijgt tweede seizoen

  •  
08-06-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
20616 keer bekeken
  •  
SignoraVolpe

© Acorn TV

De actrice uit Silent Witness geeft gestalte aan een voormalig spionne van MI6 die is neergestreken in Italië en daar nu misdrijven onderzoekt in een pittoresk dorpje.

Emilia Fox is al jarenlang een van de drijvende krachten in Silent Witness, maar ook haar nieuwe misdaadserie krijgt een vervolg: er is een tweede seizoen in de maak van het hier in Nederland op BBC First te bekijken Signora Volpe. In het tweede seizoen lijkt de Britse spionne Sylvia Fox (Fox), die haar baan bij M16 achter zich heeft gelaten, definitief te zijn gesetteld in het Italiaanse dorpje Panicale, waar ze inmiddels deel uitmaakt van de lokale gemeenschap. Seizoen twee bestaat wederom uit drie afleveringen met elk een speelduur van negentig minuten: Fox krijgt te maken met een chantagezaak omtrent een aantal steunpilaren binnen de gemeenschap, ze gaat undercover bij een dodelijke house-party en ze stuit op een oude vijand die uit is op wraak. Signora Volpe werd ontwikkeld door Rachel Cuperman en Sally Griffiths, die eerder voor Midsomer Murders schreven.

De opnamen van het tweede seizoen vinden momenteel plaats in Italië.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief