Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Shadowhunters S03 wordt 26 februari hervat

  •  
23-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Shadowhunters S3
Netflix heeft bevestigd dat de serie wederom één dag na de Amerikaanse première ook bij ons van start gaat.
Het derde seizoen van de serie Shadowhunters bestaat uit 22 afleveringen, waarvan er nu tien op Netflix te zien zijn. In Amerika trapt zender Freeform op 25 februari af met de laatste twaalf episodes en Netflix heeft inmiddels bevestigd dat het derde seizoen hier op 26 februari weer wordt hervat met wekelijkse afleveringen. Katherine McNamara geeft in Shadowhunters gestalte aan Clary Fray, die voorbestemd blijkt te zijn om als een demonenjager de mensheid te beschermen. De eerste helft van seizoen drie leek te eindigen met haar dood, maar uiteraard komt ze straks weer terug, hoewel ze niet meer helemaal hetzelfde lijkt te zijn. Shadowhunters werd vorig jaar redelijk onverwacht gecanceld door Freeform, maar de zender bestelde later alsnog twee extra afleveringen.
Shadowhunters is een adaptatie van de boekenreeks van Cassandra Clare. Het eerste boek werd ooit eerder bewerkt tot bioscoopfilm, toen met Lily Colins als Clary Fray.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief