Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Sense8 S2 van Netflix heeft nieuwe trailer

  •  
05-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Sense8 S2
De ‘sensates’ besluiten terug te vechten in de trailer voor Sense8. Het tweede seizoen is vanaf vandaag te zien op Netflix.
In de serie ontdekken acht mensen van over de hele wereld dat ze met elkaar in verbinding staan. Daardoor kunnen ze overal met elkaar communiceren en weten ze alles van elkaar. De ontdekking van die gave trekt echter ook de aandacht van een geheime organisatie, die geleid wordt door een sensate die achter zijn eigen soort aanzit. Het tweede seizoen van Sense8 werd gedeeltelijk opgenomen in Amsterdam en in de trailer zien we de personages op de vuist gaan met een aantal Nederlandse agenten. Let ook op het Guy Fawkes -masker dat in een flits voorbij komt; een verwijzing naar de film V for Vendetta, geproduceerd door de Wachowski’s, die eveneens verantwoordelijk zijn voor de creatie van Sense8.
De nieuwe reeks bestaat uit 10 afleveringen, die nu allemaal te zien zijn op Netflix. Lees ook de recensie van de kerstspecial van Sense8, die eind vorig jaar werd vrijgegeven.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief