Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Scandal: complete serie naar Videoland

  •  
16-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
252 keer bekeken
  •  
Scandal poster
Na Grey's Anatomy nog meer Shonda Rhimes bij Videoland: alle seizoenen van Scandal komen eraan.
Scandal volgt Olivia Pope (Kerry Washington), die als crisismanager samen met haar team de politieke schandalen van de machtigste mensen in Washington D.C. moet laten verdwijnen. Andere vaste rollen zijn er voor Tony Goldwyn, Darby Stanchfield, Katie Lowes, Jeff Perry en Guillermo Diaz. Scandal werd bedacht door Shonda Rhimes (Grey's Anatomy), die uiteindelijk zelf de beslissing nam om met de serie te stoppen. Volgens de showrunner is een serie als Scandal - in tegenstelling tot Grey's Anatomy - niet geschikt om jaar in jaar uit mee door te blijven gaan. Het zevende en tevens laatste seizoen van Scandal bevat daarnaast een cross-over met het eveneens door Rhimes geproduceerde How to Get Away With Murder , momenteel zien op Netflix, waarin Viola Davis haar opwachting maakt als haar personage Annalise Keating.
Alle zeven seizoenen van Scandal zijn vanaf 4 februari te bekijken bij Videoland. De dramaserie liep van 2012 tot 2018 op tv en was in totaal goed voor 124 afleveringen.
Update: de laatste twee seizoenen van Scandal zijn uitgesteld tot 12 februari. Seizoen 1 tot en met 5 worden wel op 4 februari toegevoegd. De serie wordt op diezelfde data tevens beschikbaar gesteld bij Ziggo Movies & Series.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief