Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Saving Hope vanaf 5 augustus te zien bij Ziggo

  •  
15-07-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
106 keer bekeken
  •  
Saving Hope
Chirurg Alex Reid (Erica Durance uit Smallville) probeert haar comateuze verloofde te redden.
Ziggo voegt binnenkort de eerste twee seizoenen van Saving Hope toe aan het aanbod. De Canadese serie is een ziekenhuisdrama in de stijl van Grey's Anatomy, maar dan met een bovennatuurlijke twist. Het verhaal draait om chirurg Alex Reid (Erica Durance, Lois Lane in Smallville), die verloofd is met haar collega Charlie Harris (Michael Shanks). Na een auto-ongeluk belandt haar verloofde echter in een diepe coma en begint voor Reid en haar nieuwe collega Joel Goran (Daniel Gillies) een race tegen de klok om zijn leven te redden. Ondertussen lijkt Harris op een plek tussen leven en dood te zijn beland en wandelt hij als een soort van geest door de ziekenhuisgangen. Saving Hope was van 2012 tot 2017 te zien op televisie en maakte in totaal vijf seizoenen vol.
De eerste twee seizoenen van Saving Hope verschijnen op 5 augustus bij Ziggo.
Update: Ziggo heeft het eerste seizoen van Saving Hope uitgesteld tot 7 augustus en het tweede seizoen verschijnt op 21 augustus.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief