Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Saved by the Bell: Elizabeth Berkley terug voor vervolg

  •  
17-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Saved by the Bell
Ook Mario Lopez is al gecast en verder lijkt de terugkeer van Mark Paul-Gosselaar zeer waarschijnlijk.
De website The Hollywood Reporter bericht dat er gewerkt wordt aan een vervolg op Saved by the Bell. Daarin is Zack Morris gouverneur van Californië geworden, maar komt hij onder vuur te liggen wanneer hij veel scholen in arme wijken de deuren laat sluiten. Hij stelt voor om de getroffen leerlingen onder te brengen op de exclusievere scholen, zoals Bayside High. Elizabeth Berkley (Showgirls) en Mario Lopez zijn opnieuw van de partij als Jessie Spano en A.C. Slater, die inmiddels zelf ouders zijn geworden, en ook terugkeer van Mark Paul-Gosselaar ( The Passage ) als Zack Morris lijkt waarschijnlijk, hoewel hij nog met zender NBC in gesprek zou zijn. Er zouden ook gesprekken met verschillende andere castleden van de originele serie gaande zijn.
De Saved by the Bell-doorstart is afkomstig van Tracey Wigfield ( 30 Rock , Great News ) en wordt gemaakt voor de in april 2020 te verschijnen vod-dienst van NBC.
Foto credit: Alice S. Hall/NBCU
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief