Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Red Notice met The Rock en Gal Gadot naar Netflix

  •  
09-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
82 keer bekeken
  •  
Red Notice
Daarnaast werd de cast van de peperdure actiefilm verder uitgebreid met Deadpool-acteur Ryan Reynolds.
Netflix neemt de productie van de actiefilm Red Notice, naar verluidt heeft het project een budget van 130 miljoen dollar, over van Universal. De thriller draait om de zoektocht naar de beruchtste kunstdief ter wereld en speelt zich af in meerdere landen. Acteurs Dwayne 'The Rock' Johnson (Jumanji: Welcome to the Jungle) en Gal Gadot ( Wonder Woman ) waren al aan de film verbonden en verhuizen mee. Netflix heeft verder Ryan Reynolds, die momenteel werkt aan de eveneens exclusief op Netflix te verschijnen Michael Bay-film Six Underground (budget van 150 miljoen dollar), aan de cast toegevoegd. Red Notice wordt geschreven en geregisseerd door Rawson Marshall Thurber (We're the Millers), die ook met Johnson werkte aan Central Intelligence en Skyscraper.
Wanneer Red Notice naar Netflix komt is nog niet bekend. Ook Bright (90 miljoen dollar) en The Irishman (125 miljoen dollar) behoren tot de duurste Netflix-films.
Foto credit: Shutterstock
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief