Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Podcast van de week: De Leeuw lult

  •  
29-03-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
De Leeuw Lult
Wat Paul de Leeuw bij Op1 verweten wordt, weet hij in zijn podcast juist om te zetten in zijn kracht.
De kritiek op Paul de Leeuw was flink de afgelopen maanden, naar aanleiding van zijn optreden als presentator van Op1. Hij zou te luchtig zijn voor het programma. Goed nieuws: die luchtigheid past perfect bij zijn kersverse podcast De Leeuw lult.
De presentator weet als vanouds de balans te vinden tussen brutaal en oprecht - of hij het nu met zijn moeder over het eind van Tupperware heeft, of met Henk Krol over het moment dat hij hoorde dat hij darmkanker had. De afleveringen van De Leeuw lult hebben een thema (de eerste onderwerpen zijn de liefde, darmen en dozen) waarover De Leeuw een paar gasten spreekt. Ook wisselen Richard Groenendijk en Hans Kesting de rol van sidekick af, en dat doen beide heren op bijzonder geestige wijze.
Wat critici hem bij Op1 verwijten, zet De Leeuw in zijn podcast om in zijn kracht. De luchtige gesprekken (vol absurde geluids- en muziekfragmenten) zorgen ervoor dat de afleveringen van De Leeuw lult heerlijk voorbijvliegen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief