Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Podcast van de week: Alledaagse vragen

  •  
15-08-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
214 keer bekeken
  •  
Alledaagse Vragen
Dagelijkse antwoorden op de grootste en kleinste vraagstukken.
Foto credit: Annemieke van der Togt
Is het ongezond om de hele dag in een parfumwinkel te werken? Kunnen we kernafval de ruimte inschieten? Het is zomaar een greep uit de vraagstukken waar de makers van Alledaagse vragen zich over buigen. In duo’s bijten presentatoren Elif Kan, Merel Wielaert, Aron de Jong en Ilan Hoekstra zich vast in hun onderwerpen.
De afwisseling in vragen is groot en het tempo ligt hoog, in de dagelijkse podcast van NPO Radio 1. De ene dag horen we een luchtig vraagstuk over de belevingswereld van peuters of de hoeveelheid sport op televisie, om op een andere dag geconfronteerd te worden met maatschappelijke zaken, zoals de rechten van krakers of de status van homogenezingsbehandelingen in Nederland.  
De podcastreeks draait om vragen van luisteraars, die in lekker compacte afleveringen van 6 á 7 minuten van een antwoord worden voorzien. Alledaagse vragen voorziet je dagelijks van antwoorden op vragen waarvan je in eerste instantie niet wist dat je ze had.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief