Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Pedro Pascal en Bella Ramsey gecast in The Last of Us

  •  
11-02-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Beide acteurs hadden ooit rollen in Game of Thrones, hoewel ze nooit samen in een scène zaten.
De tv-bewerking van de enorm populaire videogame The Last of Us heeft met Pedro Pascal ( Narcos ) en Bella Ramsey ( His Dark Materials ) zijn twee hoofdrolspelers gecast. Het verhaal van de HBO-serie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, waarin Joel (Pascal) wordt ingehuurd om de 14-jarige Ellie (Ramsey) in veiligheid te brengen en de twee aan een zeer gevaarlijke roadtrip beginnen. Ramsey is tevens bekend van haar rol als de strijdvaardige Lyanna Mormont in Game of Thrones , een serie waarin Pascal, die momenteel ook te zien is in The Mandalorian , in het vierde seizoen een bijrol vertolkte. The Last of Us wordt geschreven door Craig Mazin (de scenarist achter de HBO-serie Chernobyl ), die daarvoor nauw samenwerkt met de makers van het computerspel.
De casting van Pascal werd als eerst bericht door de website Deadline en de casting van Ramsey werd als eerst bericht door de website The Hollywood Reporter.
Foto credit: Frazer Harrison / Getty Images
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief