Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
10-11-2022
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
79 keer bekeken
  •  
Dead to Me S03
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Down to Earth with Zac Efron S02 (vrijdag 11/11, Netflix) Reisprogramma met Zac Efron die in andere landen, het nieuwe seizoen speelt zich af in Australië, allerlei mogelijkheden op het gebied van duurzaam leven onderzoekt.
Don’t Leave (vrijdag 11/11, Netflix) Romantische dramafilm uit Turkije waarin een man erg schrikt als zijn vriendin plots hun relatie verbreekt. Hij gaat op zoek naar antwoorden en moet iets dat hij altijd negeerde onder ogen zien.
My Father’s Dragon (vrijdag 11/11, Netflix) Animatiefilm van de makers van Wolfwalkers waarin een jongen (Jacob Tremblay) op een eiland op zoek gaat naar een gevangen genomen draak (Gaten Matarazzo uit Stranger Things ).
Monica, O My Darling (vrijdag 11/11, Netflix) Komische misdaadfilm uit India waarin een robotica-expert na een plotse wending in een passionele affaire belandt in een complot waarin niets – zelfs de dood niet – is wat het lijkt.
Capturing the Killer Nurse (vrijdag 11/11, Netflix) Documentaire over het onderzoek naar de moorden van verpleger Charlie Cullen, die in de recent verschenen Netflix-film The Good Nurse werd gespeeld door Eddie Redmayne.
Is That Black Enough for You?!? (vrijdag 11/11, Netflix) Documentaire van filmhistoricus Elvis Mitchell, over de geschiedenis van de zwarte cinema, met aandacht voor namen als Pam Grier en Richard Roundtree. Lees de recensie.
Ancient Apocalypse (vrijdag 11/11, Netflix) Documentaireserie waarin journalist Graham Hancock de hele wereld over reist, op zoek naar bewijzen van mysterieuze beschavingen die door de geschiedenis heen verloren gingen.
 
Na het weekend...
Stutz (maandag 14/11, Netflix) Documentaire over het leven en de carrière van Phil Stutz, een van de bekendste psychiaters in de Verenigde Staten. We krijgen een beeld van hoe hij werkt aan de hand van sessies met Jonah Hill.
Run for the Money (dinsdag 15/11, Netflix) Competitieve realityserie uit Japan, waarin een aantal beroemdheden in een race tegen de klok verschillende in het zwart geklede ‘hunters’ te slim af moeten zijn om een geldprijs te winnen.
Mind Your Manners (woensdag 16/11, Netflix) Realityshow waarin de Chinese docent Sara Jane Ho, een specialist op het gebied van beleefdheid, allerlei mensen helpt om hun beste zelf te zijn door ze goede manieren aan te leren.
One of Us Is Lying S02 (woensdag 16/11, Netflix) Coming-of-age-drama waarin een groep nablijvers op school verwikkeld raakt in een moordmysterie en dit seizoen een groot geheim verborgen moet houden. Bekijk de trailer.
The Wonder (woensdag 16/11, Netflix) Historische dramafilm die zich afspeelt 1862, over een verpleegster (Florence Pugh) die onderzoek doet naar een 11-jarig meisje dat al maanden niet gegeten zou hebben. Bekijk de trailer.
Off Track (woensdag 16/11, Netflix) Komische dramafilm waarin een alleenstaande moeder uit Zweden in een vlaag van wanhoop besluit om samen met haar perfectionistische maar niet perfecte broer de Wasaloop te gaan skiën.
The Lost Lotteries (woensdag 16/11, Netflix) Komische serie uit Thailand over een aantal berooide vrienden die samen moeten werken om hun winnende loten die miljoenen waard zijn terug te stelen van een lokale maffiabaas.
Racionais MC's: From the Streets of São Paulo (woensdag 16/11, Netflix) Braziliaanse documentaire over de invloedrijke hiphopgroep Racionais MC’s, die met hun boodschap en muziek een grote beweging in gang zetten.
In Her Hands (woensdag 16/11, Netflix) Documentaire over een vrouwelijke burgemeester in Afghanistan. Als de westerse troepen zich terugtrekken gaat ze een gevaarlijke strijd aan voor het onderwijs van een nieuwe generatie.
Dead to Me S03 (donderdag 17/11, Netflix) Zwartkomische dramaserie waarin vriendinnen Jen (Christina Applegate) en Judy (Linda Cardellini) in de problemen komen als men een oud moordonderzoek heropent. Bekijk de trailer.
1899 (donderdag 17/11, Netflix) Internationale dramaserie van de bedenkers van Dark , over een schip vol migranten dat vanuit Europa naar Amerika vaart. Tijdens de oversteek stuiten ze op een vreemd spookschip. Bekijk de trailer.
Christmas with You (donderdag 17/11, Netflix) Kerstfilm over een zangeres (Aimee Garcia uit Lucifer ) die plots vast komt te zitten in het huis van een fan en daar kennismaakt met diens vader (Freddie Prinze Jr.). Bekijk de trailer.
Pepsi, Where’s My Jet? (donderdag 17/11, Netflix) Documentaire over de rechtszaak die volgde na een als grap bedoelde wedstrijd van Pepsi, waarmee iemand destijds serieus de als prijs beloofde straaljager trachtte te winnen.
I Am Vanessa Guillen (donderdag 17/11, Netflix) Documentaire over de 20-jarige Vanessa Guillen, die vermoord werd aangetroffen op een Amerikaanse legerbasis. Haar familie zette alles op alles om gerechtigheid te krijgen.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Lilet Never Happened (vrijdag 11/11, Netflix) Dramafilm over over een Filipijns meisje dat in de prostitutie is beland. Een sociaal werker (Johanna ter Steege uit Brussel ) doet vergeefse pogingen om haar te redden.
In My Dreams (dinsdag 15/11, Netflix) Romantische televisiefilm over twee mensen die nadat ze een munt in een fontein hebben gegooid van elkaar beginnen te dromen en die dromen snel uit moeten laten komen.
Das Tagbuch der Anne Frank  (woensdag 16/11, Netflix) Eerste Duitse verfilming van het dagboek van Anne Frank, waarin we zien hoe de tiener (Lea van Acken uit Dark ) ondergedoken moet leven in Amsterdam.
Cult of Chucky (woensdag 16/11, Netflix) De moordende pop Chucky (stem van Brad Dourif) terroriseert een oud-slachtoffer die in een psychiatrische inrichting zit en stuit vervolgens op nog meer oude bekenden.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief