Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films op Netflix

  •  
28-10-2021
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
The Harder They Fall
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Colin in Black and White (vrijdag 29/10, Netflix) Coming-of-age-serie van Ava DuVernay over de jeugd van Colin Kaepernick, die als eerste uit protest knielende sporter uitgroeide tot een waar cultureel icoon. Lees de recensie.
Army of Thieves (vrijdag 29/10, Netflix) Prequelfilm op Army of the Dead die zich afspeelt voor de zombie-plaag, over de Duitse kluizenkraker Ludwig Dieter (Matthias Schweighöfer, die eveneens regisseert). Bekijk de trailer.
The Time It Takes (vrijdag 29/10, Netflix) Romantische dramaserie uit Spanje waarin twee mensen na velen jaren samen te zijn geweest uit elkaar gaan. De vrouw heeft moeite om haar man te vergeten en opnieuw te beginnen.
Mytho S02 (vrijdag 29/10, Netflix) Tragikomische dramaserie uit Frankrijk over een vrouw die volledig genegeerd wordt door haar overspelige man. Om hem terug te winnen doet ze het voorkomen alsof ze heel ernstig ziek is.
Inspector Koo (zaterdag 30/10, Netflix) Misdaadserie die werd omschreven als de Koreaanse Killing Eve: een ex-agente komt op het spoor van een studente die actief is als seriemoordenaar. De NL-release is nog wel onder voorbehoud.
 
Na het weekend...
ZeroZeroZero (maandag 01/11, Netflix) Misdaaddrama van de makers van Gomorra, over de internationale transport van cocaïne. Een Amerikaans transportbedrijf vervoert de ladingen van Mexico naar Italië. Lees de recensie.
Camp Confidential: America’s Secret Nazi’s (dinsdag 02/11, Netflix) Geanimeerde korte documentaire met verhalen van WOII-veteranen die vertellen over een legerkamp waar nazi’s ondervraagd werden door Joodse soldaten.
The Harder They Fall (woensdag 03/11, Netflix) Westernfilm waarin een outlaw (Jonathan Majors) het met zijn bende opneemt tegen een oude rivaal (Idris Elba). Ook met rollen voor Zazie Beetz en Regina King. Bekijk de trailer.
Lords of Scam (woensdag 03/11, Netflix) Franse documentairefilm over de opkomst en de ondergang van de mensen die het EU-systeem voor emissiehandel wisten op te lichten en er met miljoenen dollars vandoor wisten te gaan.
Catching Killers (donderdag 04/11, Netflix) Documentaireserie waarin de meest vreselijke misdrijven rond beruchte seriemoordenaars tot in de afschuwelijkste details toegelicht worden door de rechercheurs die aan de zaken werkten.
 
Aangekochte films, specials en docu's...
Vermist (vrijdag 29/10, Netflix) Belgische misdaadfilm met Koen de Bouw (De Zaak Alzheimer) over een vader die zijn 16-jarige dochter Evi opgeeft als vermist. De politie ontdekt dat Evi een rebels leven leidde.
Daddy's Home (maandag 01/11, Netflix) Komische familiefilm waarin de aardige Brad (Will Ferrell) plots moet concurreren met de superstoere vader (Mark Wahlberg) van zijn stiefkinderen. Ook met Rose Byrne.
The Legend of Zorro (maandag 01/11, Netflix) Avonturenfilm van Martin Campbell (Casino Royale) waarin Zorro (Antonio Banderas) en zijn vrouw Elena (Catherine Zeta-Jones) opnieuw in actie moeten komen.
Transformers (maandag 01/11, Netflix) Eerste vier delen van de filmreeks over de buitenaardse robots/auto's die hun oorlog op aarde verder uitvechten. Later deze maand verschijnt ook nog het vijfde deel.
We're the Millers (maandag 01/11, Netflix) Komedie met Jason Sudeikis (Ted Lasso) die een gezin samen moet stellen om een lading drugs zo onopvallend mogelijk vanuit Mexico naar Amerika te smokkelen.
Crazy, Stupid, Love (maandag 01/11, Netflix) Romantische komedie van de makers van This Is Us, waarin een net gescheiden man (Steve Carell) in een bar advies krijgt van de plaatselijke casanova (Ryan Gosling).
The Departed (maandag 01/11, Netflix) Amerikaanse remake van het Aziatische Infernal Affairs, over een mol bij de politie (Matt Damon) en een undercover agent (Leonardo DiCaprio) bij een misdaadbende.
John Q (maandag 01/11, Netflix) Misdaaddrama over een wanhopige vader (Denzel Washington) die het ziekenhuis in gijzeling besluit te nemen wanneer de verzekering de hartoperatie van zijn zoontje niet dekt.
First Daughter (maandag 01/11, Netflix) Romantische komedie van regisseur Forest Whitaker waarin de dochter van de president (Katie Holmes) op school valt voor een student (Marc Blucas) met een geheim.
S.O.S. Titanic (woensdag 03/11, Netflix) Ver voor het Oscarsucces van de prent van James Cameron verscheen er eind jaren zeventig al een (tv-)film over de passagiers en crew op het gedoemde schip Titanic.
Link (woensdag 03/11, Netflix) Horrorfilm over een jonge studente (Elisabeth Shue) die wordt uitgenodigd op een afgelegen eiland waar een wetenschapper (Terence Stamp) experimenteert met een aap.
Fright (woensdag 03/11, Netflix) Horrorfilm met Honor Blackman (Pussy Galore in Goldfinger) over een jonge oppas (Susan George) in een huis waar gedurende de nacht hele vreemde dingen gebeuren.
Phantom Thread (donderdag 04/11, Netflix) Allerlaatste film van Daniel Day-Lewis (als kledingmaker in de jaren vijftig), die daarvoor weer herenigde met There Wil Be Blood-regisseur Paul Thomas Anderson.
Amina (donderdag 04/11, Netflix) Historische dramafilm uit Nigeria waarin de 16e-eeuwse koningin Amina haar militaire talent en tactische inzicht gebruikt om haar volk te beschermen tegen haar vijanden.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief