Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
20-10-2022
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
70 keer bekeken
  •  
The Good Nurse
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Foto credit: JoJo Whilden / Netflix
Dit weekend...
From Scratch (vrijdag 21/10, Netflix) Romantische dramaserie waarin Amy (Zoe Saldana) tijdens een verblijf in Italië valt voor de Siciliaanse Lino (Eugenio Mastrandrea). Keith David is te zien als Amy’s vader. Bekijk de trailer.
Barbaren S02 (vrijdag 21/10, Netflix) Historische actieserie over de strijd tussen Germaanse stammen en het Romeinse leger. De voormalige Romeinse officier Ari (Laurence Rupp) vecht aan de kant van Germanen. Bekijk de trailer.
28 Days Haunted (vrijdag 21/10, Netflix) Realityserie over drie teams die verblijven in een aantal spookachtige locaties en daar de theorieën van Ed en Lorraine Warren (wier verhalen ook te zien zijn de Conjuring -films) testen.
High: Confessions of an Ibiza Drug Mule (vrijdag 21/10, Netflix) Britse documentaireserie over Michaella McCollum, die gearresteerd werd voor cocaïnesmokkel en haar verhaal vertelt over haar reis door de illegale drugswereld.
20th Century Girl (vrijdag 21/10, Netflix) Koreaanse coming-of-age-film die zich afspeelt aan het einde van de jaren negentig. Een tiener houdt namens haar vriendin een jongen in de gaten en belandt zelf in een liefdesverhaal.
Descendant (vrijdag 21/10, Netflix) Documentaire over de afstammelingen van slaven die in 1860 op een illegaal schip in Alabama aankwamen. Nu de resten van het schip weer gevonden zijn, zoeken ze naar heling en gerechtigheid.
 
Na het weekend...
Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities (maandag 24/10, Netflix) Horrorverhalen van producent Guillermo del Toro, die voor deze anthologie van Netflix persoonlijk de schrijvers en regisseurs selecteerde. Bekijk de trailer.
Mr. Midnight: Beware the Monsters (maandag 24/10, Netflix) Mysterieuze dramaserie uit Singapore waarin een tiener en zijn vrienden besluiten paranormale rechercheurs te worden en al hun bevindingen vastleggen in een vlog.
The Chalk Line (maandag 24/10, Netflix) Spaanse thrillerfilm waarin een echtpaar stuit op een getraumatiseerd kind. Ze proberen haar vreemde gedrag te ontcijferen om meer te weten te komen over haar zeer duistere verleden.
The Good Nurse (woensdag 26/10, Netflix) Waargebeurde dramafilm over een verpleegster (Jessica Chastain) die vermoedt dat haar collega (Eddie Redmayne) betrokken is bij een reeks verdachte sterfgevallen. Bekijk de trailer.
Robbing Mussolini (woensdag 26/10, Netflix) Italiaanse actiefilm over een overval aan het einde van de Tweede Wereldoorlog: verzetsstrijders willen de schat van Mussolini stelen uit zijn fascistische hoofdkwartier in Milaan.
Hellhole (woensdag 26/10, Netflix) Poolse horrorfilm die zich afspeelt aan het einde van de jaren tachtig. Een agent die een verdwijning onderzoekt infiltreert een klooster en ontdekt er een duistere waarheid over de geestelijken.
Fugutive: The Curious Case of Carlos Ghosn (woensdag 26/10, Netflix) Documentaire over het leven van de succesvolle ondernemer en zakenman Carlos Ghosn, die inmiddels als crimineel op een ‘most wanted’ lijst staat.
Cici (donderdag 27/10, Netflix) Turkse dramafilm waarin een familie na een tragisch verlies naar de stad verhuist. Als ze dertig jaar later samenkomen in hun voormalige woonplaats, dan worden er oude geheimen geopenbaard.
Beyond the Universe (donderdag 27/10, Netflix) Romantische film uit Brazilië, waarin een vrouw die wacht op een niertransplantatie een bijzondere band krijgt met haar arts en besluit om haar muzikale droom te verwezenlijken.
Earthstorm (donderdag 27/10, Netflix) Documentaireserie waarin onder meer stormjagers, eerstehulpverleners en overlevenden vertellen over hun schrijnende ervaringen met vulkanen, tornado’s, orkanen en andere natuurrampen.
Dubai Bling (donderdag 27/10, Netflix) Realityserie over de levensstijl van enkele zeer rijke mensen in het Midden-Oosten, die de wereld rondreizen in privéjets, de meest decadente feesten bezoeken en de duurste kleding kopen.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief