Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
26-05-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
The Peanut Butter Falcon

© SXSW / Roadside Attractions

Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Stranger Things S04 (vrijdag 27/05, Netflix) Eerste deel van het slotseizoen van het drama waarin kinderen te maken krijgen met een bovennatuurlijke bedreiging. Het tweede deel van het seizoen verschijnt op 1 juli. Lees de recensie.
 
Na het weekend...
Norm Macdonald: Nothing Special (maandag 30/05, Netflix) Laatste special van de vorig jaar overleden komiek Norm Macdonald ( SNL ), die in verband met de covid-restricties helaas wel opgenomen moest worden in zijn huiskamer.
Borgen – Power & Glory (donderdag 02/06, Netflix) Vervolg op de Deense dramaserie met Sidse Babett Knudsen als Birgitte Nyborg. Ze komt als minister terecht in een machtsstrijd om olie dat onder Groenland zit. Bekijk de trailer.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Blue Story (vrijdag 27/05, Netflix) Britse musicalfilm gebaseerd op een webserie van hiphopartiest Rapman. Het drama volgt twee beste vrienden die in een bendeoorlog tegenover elkaar komen te staan.
Body Cam (vrijdag 27/05, Netflix) Kruising tussen een horrorfilm en een politiefilm, waarin een agente (Mary J. Blige) na de mysterieuze dood van een collega te maken krijgt met het bovennatuurlijke.
The Happytime Murders (woensdag 01/06, Netflix) Vulgaire - en dus niet voor kids geschikte - poppenfilm van de Henson Company ( The Dark Crystal ) waarin Melissa McCarthy een moord onderzoekt.
Gold (woensdag 01/06, Netflix) Misdaaddrama van Stephen Gaghan ( Syriana ) waarin een aan lager wal geraakte goudzoeker (Matthew McConaughey) en een geoloog in Indonesië op zoek gaan naar goud.
The Peanut Butter Falcon (woensdag 01/06, Netflix) Komische dramafilm over een 22-jarige jongen met het syndroom van Down die een bijzondere band opbouwt met een voorvluchtige visser (Shia LaBeouf).
The Wedding Planner (woensdag 01/06, Netflix) Romkom over een 'wedding planner' (Jennifer Lopez) die valt voor een dokter (Matthew McConaughey). Probleem: zij moet zijn huwelijk met een ander regelen.
 
Nooit meer kijktips missen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief! Elke vrijdag de nieuwe series en films in je inbox. Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief