Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
30-03-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
198 keer bekeken
  •  
Beef
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Copycat Killer (vrijdag 31/03, Netflix) Misdaadserie uit Taiwan over een seriemoordenaar die de politie uitdaagt en belachelijk maakt. Een rechtlijnige officier van justitie probeert de psychopaat te ontmaskeren. Bekijk de trailer.
Murder Mystery 2 (vrijdag 31/03, Netflix) Vervolgfilm waarin amateur-detectives Audrey (Jennifer Aniston) en Nick (Adam Sandler) tijdens een zeer uitbundige trouwerij  opnieuw voor een mysterie komen te staan. Lees de recensie.
Kill Boksoon (vrijdag 31/03, Netflix) Koreaanse actiefilm over een huurmoordenaar die bekendstaat als de beste in het vak. Als alleenstaande moeder heeft ze echter wel moeite met de opvoeding van haar dochter. Lees de recensie.
Invisible (zaterdag 01/04, Netflix) Japanse misdaadserie over een detective die geobsedeerd is door gerechtigheid. Hij krijgt compleet onverwacht hulp aangeboden door een crimineel uit de onderwereld die bekendstaat als Invisible.
Heaven and Hell: Soul Exchange (zaterdag 01/04, Netflix) Japanse misdaadserie over een erg ambitieuze detective uit Tokio wier leven op zijn kop komt te staan: haar ziel blijkt te zijn verwisseld met die van een seriemoordenaar.
War Sailor (zondag 02/04, Netflix) Noorse oorlogsfilm (hier bewerkt tot miniserie) over een aantal schippers die aan het werk zijn als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt en zich nu ineens aan de frontlinie bevinden. Bekijk de trailer.
 
Na het weekend...
The Signing (dinsdag 04/04, Netflix) Muzikale realityshow waarin jonge artiesten indruk moeten maken op Latijns-Amerikaanse muziek-iconen als Rauw Alejandro, Nicki Nicole en Yandel om zo een contract te bemachtigen.
My Name Is Mo’Nique (dinsdag 04/04, Netflix) Stand-up-special van Mo’Nique, die als actrice wereldberoemd werd nadat ze een Oscar won voor haar rol als monsterlijke moeder in de bejubelde dramafilm Precious uit 2009.
Public Enemy: Book of Revelation (woensdag 05/04, Netflix) Tweede seizoen van Public Enemy komt als miniserie naar Netflix. Agente Chloé Muller schakelt nu de hulp in van moordenaar Guy Béranger. Lees de recensie.
Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now (woensdag 05/04, Netflix) Documentaire waarin de Britse zanger Lewis Capaldi zijn verhaal doet en vertelt over zijn reis van tiener die viral ging naar voor Grammy’s genomineerde popster.
Beef (donderdag 06/04, Netflix) Duistere komedieserie over een man (Steven Yeun) en een vrouw (Ali Wong) die na een ruzie in het verkeer in een vete verwikkeld raken en nu elkaars levens proberen te ruïneren. Bekijk de trailer.
IRL: In Real Love (donderdag 06/04, Netflix) Datingshow uit India waarin de kandidaten zowel online als in het echte leven geïnteresseerde singles ontmoeten. Kiezen ze voor virtuele romantiek of gaan ze toch maar liever offline?
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Last of the Mohicans (vrijdag 31/03, Netflix) Historische actiefilm van Michael Mann waarin Hawkeye (Daniel Day-Lewis) tijdens een koloniale oorlog in Noord-Amerika de dochter (Madeleine Stowe) van een Britse officier redt.
Colors of Love (woensdag 05/04, Netflix) Zoetsappige romantische dramafilm over een vrouw die het hotelletje van haar broer wil redden van een renovatie door de rijke Joel, maar dan toch gevoelens krijgt voor diezelfde Joel.
Kwestie van Geduld (donderdag 06/04, Netflix) Romantische komediefilm waarin een in Amsterdam werkzame chef-kok (Barbara Sloesen) weer terugkeert naar Limburg en daar een oude jeugdliefde aantreft. Bekijk de trailer.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief