Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
17-02-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Portrait of a Lady on Fire
Welke films en series komen komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels.
Dit weekend...
Space Force S02 (vrijdag 18/02, Netflix) Komische serie van de maker van The Office , met Steve Carell als een verstoten legergeneraal die nu het management van een ‘ruimte-afdeling’ in goede banen moet leiden. Bekijk de trailer.
One of Us Is Lying (vrijdag 18/02, Netflix) The Breakfast Club met een dodelijke twist: de serie draait om een aantal leerlingen die moeten nablijven, waarbij een van hen overlijdt en zelfs lijkt te zijn vermoord. Lees de recensie.
Texas Chainsaw Massacre (vrijdag 18/02, Netflix) Horrorfilm waarin Leatherface zijn oude kettingzaag weer afstoft om een groep idealistische jongeren te terroriseren, en het aan de stok krijgt met een oude bekende. Lees de recensie.
Downfall: The Case Against Boeing (vrijdag 18/02, Netflix) Documentaire waarin wordt onderzocht of Boeing winst belangrijker vindt dan veiligheid, iets dat mogelijk geleid heeft tot twee fatale ongelukken binnen korte tijd.
The Cuphead Show! (vrijdag 18/02, Netflix) Animatieserie gebaseerd op het computerspel. De komische kinderserie volgt de avonturen van de impulsieve Cuphead en zijn voorzichtige maar ook wel meer naïeve broertje Magnus.
For Life S02 (zaterdag 19/02, Netflix) Dramaserie over een onterecht veroordeelde man die zich in de gevangenis heeft om laten scholen tot advocaat en nu andere gevangenen helpt met hun individuele strafzaken. Lees de recensie.
 
Na het weekend...
Don’t Kill Me (maandag 21/02, Netflix) Italiaanse tienerfilm waarin Mirta en haar vriend na een overdosis drugs overlijden. Zij komt echter terug tot leven en maakt nu deel uit van een gewelddadige wereld waar ze niets van wist.
Cat Burglar (dinsdag 22/02, Netflix) Interactieve animatiefilm in de stijl van de klassieke tekenfilms van Tex Avery, over een kat die inbreekt en daarbij een hond moet ontwijken. Van de bedenker van Black Mirror. Bekijk de trailer.
Race: Bubba Wallace (dinsdag 22/02, Netflix) Documentaireserie over de talenvolle racer Bubba Wallace, die momenteel de enige zwarte coureur is binnen NASCAR. Hij probeert de sport te veranderen door zijn stem te laten horen.
UFO (woensdag 23/02, Netflix) Romantische dramafilm uit Turkije over een studente met muzikale ambities die valt voor een losbandige motorracer. Hun relatie wordt getest door een tragedie en weerstand van hun beide families.
 
Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...
Portrait of a Lady on Fire (vrijdag 18/02, Netflix) Franse dramafilm over de relatie tussen een welgestelde aristocrate (Adèle Haenel) en de vrouw (Noémie Merlant) die haar huwelijksportret moet gaan schilderen.
Pieter Konijn op de vlucht (vrijdag 18/02, Netflix) Vervolg op de kinderfilm waarin konijn Pieter vanuit de tuin van Thomas en Bea wegvlucht richting de grote stad, en onderweg allerlei nieuwe avonturen beleeft.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief