Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
18-05-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
1911 keer bekeken
  •  
FUBAR_101_Unit_04226RC

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Foto credit: Amanda Matlovich / Netflix

Dit weekend...

Muted (vrijdag 19/05, Netflix) Spaanse thrillerserie over een man die als minderjarige zijn beide ouders vermoordde en sindsdien geen woord meer heeft gezegd. Na zijn vrijlating wil een psychiater hem evalueren. Lees de recensie.

Selling Sunset S06 (vrijdag 19/05, Netflix) Amerikaanse realityserie over de makelaars van de Oppenheim Group die het luxeleven verkopen aan de elite in Los Angeles, een stad waar het belangrijk is om goede connecties te hebben.

Young, Famous and African S02 (vrijdag 19/05, Netflix) Zuid-Afrikaanse realityserie over een aantal beroemde en welvarende sterren in het land, die met een camera gevolgd worden terwijl ze luxueuze levens leiden in de hoofdstad.

Kathal – A Jackfruit Mystery (vrijdag 19/05, Netflix) Komische misdaadfilm uit India, waarin twee waardevolle jackfruits gestolen worden uit de tuin van een politicus. Een pittige agente moet de verantwoordelijken zien te vinden.

Na het weekend...

Victim/Suspect (dinsdag 23/05, Netflix) Documentaire waarin een journalist een vrouw die een valse aangifte van verkrachting zou hebben gedaan ondervraagt. Ze ontdekt een patroon waarbij autoriteiten zich tegen slachtoffers keren.

Merpeople (dinsdag 23/05, Netflix) Documentaireserie over de wereld van de professionele zeemeerminnen: mensen die begonnen met een passie voor het zwemmen met vinnen zagen die wereld uitgroeien tot een miljardenindustrie.

Wanda Sykes: I’m An Entertainer (dinsdag 23/05, Netflix) Nieuwe stand-up-special van actrice, schrijfster en comédienne Wanda Sykes (Emmy-winnaar voor The Chris Rock Show), die ook zien is in de Netflix-serie The Upshaws.

Hard Feelings (woensdag 24/05, Netflix) Komische tienerfilm uit Duitsland, over twee beste vrienden die zich moeten redden op de middelbare school, terwijl ze om proberen te gaan met nieuwe behoeften en hun gevoelens voor elkaar.

Mother’s Day (woensdag 24/05, Netflix) Poolse actiefilm waarin voormalig special agent Nina ontdekt dat de zoon die ze nooit heeft gekend ontvoerd is. Dus wendt ze haar dodelijke vaardigheden weer aan om hem terug te krijgen.

The Ultimatum: Queer Love (woensdag 24/05, Netflix) Realityshow waarin geliefden hun relatie op de proef stellen door met potentiële matches samen te gaan wonen. In deze spin-off zijn de deelnemers nu allemaal queer personen.

The Parisian Agency: Exclusive Properties (woensdag 24/05, Netflix) Realityserie over de familie Kretz en hun luxe vastgoedbedrijf. Ze helpen klanten bij het kopen en verkopen van de prachtigste huizen in Frankrijk en daarbuiten.

Fubar (donderdag 25/05, Netflix) Komische actieserie van de maker van Reacher, waarin een CIA-agent (Arnold Schwarzenegger) die met pensioen gaat ontdekt dat zijn dochter ook werkzaam is als geheim agent. Bekijk de trailer.

Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...

Marianne & Leonard: Words of Love (zaterdag 20/05, Netflix) Documentaire over Leonard Cohen en zijn muze Marianne Ihlen. Ze maakten in de jaren zestig beiden deel uit van een Boheemse gemeenschap op een Grieks eiland.

Prey for the Devil (dinsdag 23/05, Netflix) Bovennatuurlijke horrorfilm van de regisseur van The Last Exorcism. Een jonge non wil duiveluitdrijver worden en stuit op een demon met wie ze een voorgeschiedenis heeft.

Kasper van der Laan: 1 Kilo (donderdag 25/05, Netflix) Show van cabaretier Kasper van der Laan, die in 2018 de publieksprijs won op het Leids Cabaret Festival, waarin hij op speelse wijze de absurditeiten van het leven bespreekt.

Rayen Panday: Fenomeen (donderdag 25/05, Netflix) Vierde solovoorstelling van Rayen Panday, ook zijn derde Niet verder vertellen staat op Netflix, waarin de cabaretier naast stand-up-comedy ook liedjes speelt op de piano.

Kapsalon Romy (donderdag 25/05, Netflix) Meervoudig Gouden Kalf-winnaar waarin de jonge Romy (Vita Heijmen) haar tijd doorbrengt in de kapsalon van haar oma (Beppie Melissen), met wie ze een hechte band opbouwt.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief