Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
04-05-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1391 keer bekeken
  •  
Queen_Cleopatra_S1_E2_00_21_55_20

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Foto credit: Netflix

Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...

De Beentjes van Sint-Hildegard (zaterdag 06/05, Netflix) Tragikomische film waarin een veearts (cabaretier Herman Finkers) doet alsof hij lijdt aan alzheimer om zo van zijn vrouw (Johanna ter Steege) af te zijn. Lees de recensie.

Druk (zaterdag 06/05, Netflix) Oscarwinnende zwarte komediefilm uit Denemarken, waarin vier docenten (met Mads Mikkelsen) bij wijze van experiment zorgen dat ze altijd (een beetje) onder invloed zijn van alcohol. Lees de recensie.

Na het weekend...

Hannah Gadsby: Something Special (dinsdag 09/05, Netflix) Derde stand-up-special van de Australische comédienne Hannah Gadsby - haar vorige shows zijn ook te zien op Netflix - die ditmaal onder meer vertelt over haar huwelijk.

Dance Brothers (woensdag 10/05, Netflix) Finse dramaserie waarin twee aspirant-dansers (Roderick Kabanga en Samuel Kujala) een unieke dansclub oprichten, maar vervolgens ook met elkaar in aanvaring komen. Bekijk de trailer.

Queen Cleopatra (woensdag 10/05, Netflix) Combinatie van dramaserie en documentaire over hoe de Egyptische koningin Cleopatra moest vechten voor haar troon en haar familie. De reeks werd geproduceerd door Jada Pinkett Smith.

Missing: Dead or Alive? (woensdag 10/05, Netflix) Documentaireserie waarin de agenten van een politiebureau in South Carolina gevolgd worden terwijl ze op zoek gaan naar mensen die onder mysterieuze omstandigheden verdwenen.

Royalteen: Princess Margrethe (donderdag 11/05, Netflix) Vervolgfilm op het tienerdrama uit Noorwegen waarin prinses Margrethe na het schandaal op school snakt naar een normaal leven, maar te maken krijgt met veel familiedrama.

¡Que viva México! (donderdag 11/05, Netflix) Satirische dramafilm uit Mexico, waarin een man na de dood van zijn grootvader, een mijnwerker, met zijn gezin naar zijn geboortestad afreist, waarna de familie ruziemaakt om de erfenis.

Ultraman S03 (donderdag 11/05, Netflix) Japanse animatieserie waarin superheld Ultraman het opneemt tegen een buitenaards bedreiging. In de slotreeks wil hij samen met Seven, Ace, Zoffy, Jack en Taro de strijd definitief beslissen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief