Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Dance Brothers: dramaserie uit Finland te zien bij Netflix

  •  
01-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
350 keer bekeken
  •  
DB_Ep1_4975

Het drama over twee aspirant-dansers (Roderick Kabanga en Samuel Kujala) die een eigen nachtclub oprichten is de eerste Netflix-serie van Finse makelij.

Foto credit: Hayley Lê / Netflix

De nieuwe Finse dramaserie Dance Brothers komt deze maand naar Netflix. De reeks werd door de vod-dienst aangekondigd als de allereerste Finse Netflix-serie die aan een wereldwijd publiek zal worden aangeboden. Het familiedrama volgt Roni (Roderick Kabanga) en Sakari (Samuel Kujala), twee broers die moeite hebben om financieel rond te komen terwijl ze het proberen te maken als professionele dansers. Om hun droom te verwezenlijk richten ze hun eigen unieke club op. Hun onderneming wordt een succes en ze maken al vrij snel naam in de danswereld, maar artistieke ambities en persoonlijke relaties komen in botsing met commerciële vereisten, waardoor hun band flink op de proef wordt gesteld. Het tiendelige drama is het schrijfdebuut van tv-producent Masha Malka, die al eerder met Kujala werkte aan de serie Nörtti: Dragonslayer666.

Dance Brothers verschijnt 10 mei op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief