Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
27-04-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
737 keer bekeken
  •  
Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Foto credit: Netflix

Dit weekend...

The Nurse (donderdag 27/04, Netflix) Deense miniserie gebaseerd op ware feiten, over een verpleegster die een connectie vermoedt tussen de drang naar aandacht van een collega en een reeks sterfgevallen. Lees de recensie.

Los Pacientes del doctor Garcia (vrijdag 28/04, Netflix) Historische dramaserie waarin een Madrileense arts zich aansluit bij de strijd tegen het fascisme en een netwerk dat bescherming biedt aan nazi’s infiltreert. Lees hier meer.

Wave Makers (vrijdag 28/04, Netflix) Politieke dramaserie uit Taiwan over hoog oplopende spanningen in verkiezingstijd. Een team van campagnemedewerkers wordt in een harde werkomgeving voor moeilijke dilemma’s gezet.

AKA (vrijdag 28/04, Netflix) Franse misdaadfilm over een agent die het syndicaat van een topcrimineel (ex-voetballer Éric Cantona) infiltreert en daarna onverwacht een hechte band met zijn zoontje opbouwt. Lees de recensie.

King of Collectibles: The Goldin Touch (vrijdag 28/04, Netflix) Amerikaanse realityserie over verzamelaar Ken Goldin, waarin een kijkje wordt genomen in een veilinghuis dat zich specialiseert in zeldzame verzamelobjecten.

Na het weekend...

Terzi (dinsdag 02/05, Netflix) Turkse dramaserie over een kleermaker die na de dood van zijn grootvader naar Istanboel afreist. Hij valt voor een geheimzinnige vrouw wier trouwjurk hij in elkaar moet gaan zetten. Bekijk de trailer.

Love Village (dinsdag 02/05, Netflix) Japanse realityshow over verschillende singles van 35 jaar en ouder die verhuizen naar een rustig plekje op het platteland. Zullen ze aldaar de ware liefde vinden of blijven ze toch alleen achter?

Jewish Matchmaking (woensdag 03/05, Netflix) Romantische realityshow waarin Joodse singles die klaar zijn voor een relatie met de hulp van een expert in Israël en in de Verenigde Staten op zoek gaan naar een ideale partner.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story (donderdag 04/05, Netflix) Spin-off van Bridgerton die zich richt op de jonge jaren van koningin Charlotte en met name op de gevolgen van haar huwelijk met koning George. Bekijk de trailer.

Sanctuary (donderdag 04/05, Netflix) Japanse dramaserie waarin een lastige jongen besluit om sumoworstelaar te worden. Hij fascineert de fans met zijn eigenzinnige instelling en weet de complete sport op zijn kop te zetten.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief