Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
14-09-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
10557 keer bekeken
  •  
Top_Dog_ZDF

© ZDF

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nieuwe series dit weekend...

Flikken Rotterdam S07 (vrijdag 15/09, NPO 1) Nederlandse misdaadserie over een politie-eenheid in Rotterdam. Officier van justitie Hein Berg (Huub Stapel) vermoedt dat een van de teamleden door iemand wordt gechanteerd. Bekijk de trailer.

Nog lopende series dit weekend...

Hotel Portofino S02 (vrijdag 15/09, NPO 2) Na de aanslag is Nish op de vlucht en wordt hij gezocht door Danioni. Cecil raakt steeds maar verder betrokken bij schimmige praktijken en Betty heeft een aanvaring met een van de arbeiders. Lees de recensie.

Dalgliesh S02 (zaterdag 16/09, NPO 3) Een succesvolle maar arrogante advocate wordt vermoord in haar werkkamer. De verdenking valt op haar collega's maar ook de nieuwe verloofde van haar dochter behoort tot de verdachten. Lees de recensie.

The Sommerdahl Murders S04 (zaterdag 16/09, NPO 3) Een prominent figuur uit de paardensport wordt dood aangetroffen en het paard dat favoriet was voor de race is verdwenen uit haar stal. Marianne en Flemming maken zich nog altijd zorgen om Dan.

The Night Manager (zondag 17/09, NPO 3) Pine probeert het vertrouwen te winnen van Roper, maar handlanger Corky blijft argwanend. Terwijl Pine zeer grote risico's neemt op zoek naar informatie, werft Burr een nieuwe informant. Lees de recensie.

Films dit weekend...

Book Club (vrijdag 15/09, NPO 2) Romantische komediefilm over vier wat oudere vrouwen (Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen en Mary Steenburgen) die in hun boekclubje de pikante bestseller Fifty Shades of Grey lezen. Lees de recensie.

The Kindergarten Teacher (vrijdag 15/09, NPO 3) Amerikaanse dramafilm over een kleuterleidster (Maggie Gyllenhaal, die twee jaar geleden debuteerde als regisseur met The Lost Daughter) die denkt dat de 5-jarige Jimmy een wonderkind is.

The Bay of Silence (zaterdag 16/09, NPO 3) Engelstalige thrillerfilm van regisseur Paula van der Oest (Tonio), waarin Will (Claes Bang) schrikt wanneer zijn echtgenote (Olga Kurylenko) plotseling verdwijnt samen met hun kinderen. Bekijk de trailer.

Nog lopende series na het weekend...

Afterglow (dinsdag 19/09, NPO 3) Nog een magische avond en dan gaat Ester de medische molen in. Vastbesloten als ze is om feest te blijven vieren, neemt ze een Japans stel op sleeptouw en dat blijkt niet zonder gevaar. Lees de recensie.

Oogappels S05 (woensdag 20/09, NPO 1) Carola in shock door Marcels vertrek en dat geldt ook voor Danny. Erik mist Chris en een familieconfrontatie met Hansje loopt uit de hand. Nina herstelt het contact met haar vader. Lees ons interview.

All Stars & Zonen S02 (donderdag 21/09, NPO 3) Aisha maakt met haar telefoon een documentaire over Johnny voor hun ongeboren dochter. Ze ontdekt dat Johnny een geheim heeft, maar niet zo groot als haar eigen geheim. Lees ons interview.

Nieuwe series na het weekend...

Top Dog S02 (donderdag 21/09, NPO Plus) Zweedse misdaadserie van de producenten van The Bridge en de auteur van Snabba Cash, over de relatie tussen een (ex-)crimineel en een advocate. Vanaf 30 september ook te zien op tv. Bekijk de trailer.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief