Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO met onder meer Oxen: Hangdogs

  •  
20-06-2024
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
8588 keer bekeken
  •  
Oxen

© TV2 / ZDF

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Startende series dit weekend...

The Sketch Artist (vrijdag 21/06, NPO 2) Frans-Canadese misdaadserie over een jonge bipolaire vrouw (Rachel Graton) die compositietekeningen maakt om misdaden mee te helpen oplossen. Ondertussen kampt ze met de verdwijning van haar zoontje. Lees de recensie.

Nog lopende series dit weekend...

Oogappels S01 (vrijdag 21/06, NPO 3) Mees dreigt te blijven zitten. Hansje heeft in de gaten dat het huwelijk van Erik en Merel op springen staat. Merel organiseert de crematie van haar moeder en Mees is van plan Danny te helpen. Ook vanaf maandag elke werkdag te zien.

Penoza S01 (vrijdag 21/06, NPO 3) Carmen heeft een succesvolle handel in cocaïne opgezet, een prachtig huis betrokken met John, de jongens en kleine Irwan. Lucien en Nathalie wonen in de stad. Justitie lijkt zich rustig te houden. Ook vanaf maandag elke werkdag te volgen.

Midsomer Murders S22 (zaterdag 22/06, NPO 1) De repetities voor een concert ter ere van het eeuwfeest zijn in volle gang en het operagezelschap krijgt te maken met een moord. Barnaby moet uitzoeken wie ten koste van alles in het middelpunt van de belangstelling wil staan.

The Capture S02 (zaterdag 22/06, NPO 2) Carey onderzoekt een hack bij de televisie, terwijl de onrust in de maatschappij groeit. Isaac krijgt te maken met verontwaardiging over de uitspraken van de nep-Isaac op tv. Hij wil zijn naam zuiveren, maar zijn carrière loopt alsnog gevaar.

Blue Lights (zaterdag 22/06, NPO 3) Na een ernstig voorval is iedereen op het bureau ontdaan. De arrestatie van twee verdachten neemt een onverwachte wending. James McIntyre is woest, maar Tina dringt erop aan dat hij hun zoon zijn grote geheim vertelt. Laatste aflevering.

Dertigers S04 (zaterdag 22/06, NPO 3) Na Pinkpop zie je op NPO 3 een herhaling van een aantal afleveringen van het vierde seizoen van de dramaserie Dertigers. Er zal om 23.30 uur worden afgetrapt en de uitzending duurt vervolgens tot ongeveer 01.37 uur in de nacht.

Nieuwe series na het weekend...

Oxen: Hangdogs (donderdag 27/06, NPO Plus) Deense thrillerserie gebaseerd op het boek van auteur Jens Henrik Jensen. De gedecoreerde oorlogsheld Niels Oxen (Jacob Lohmann) wordt valselijk beschuldigd van moord en raakt daarna verwikkeld in een complot. Bekijk de trailer.

Aankomende films...

Lucia de B. (vrijdag 21/06, NPO 3) Waargebeurde dramafilm van Paula van der Oest (Tonio), waarin verpleegster Lucia de Berk (Ariane Schluter) verantwoordelijk wordt gehouden voor een reeks sterfgevallen in het ziekenhuis en dan van de pers de bijnaam 'Engel des doods' krijgt.

Nog lopende series na het weekend...

Oogappels (maandag 24/06, NPO 3) Terwijl Merel het huis van haar moeder leegruimt gaan Erik en Chris op fietsvakantie. Danny biecht aan Marcel en Carola op dat hij diep in de problemen zit. Lieke neemt een belangrijke beslissing. Ook te zien op dinsdag, woensdag en donderdag.

Penoza (maandag 24/06, NPO 3) Carmen is een lading coke kwijt en heeft dringend de hulp nodig van Luther, die net weer vrijkomt uit de gevangenis. Lucien krijgt een wapen te pakken en hoopt nu Reina te kunnen bevrijden. Tevens te zien op dinsdag, woensdag en donderdag.

Orphan Black: Echoes (donderdag 27/06, NPO 3) Kira's zorgvuldig opgebouwde leven staat op instorten wanneer Lucy een nieuwe print van Eleanor ontdekt en Lucas hoort wat er met zijn moeder is gebeurd. Jules denkt een nieuwe kans te hebben om aan Darros te ontsnappen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief