Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
19-08-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Stan & Ollie
Welke nieuwe en nog lopende series zijn dit weekend en daarna te zien bij NPO? Een overzicht van de titels.
Nieuwe series dit weekend...
The Promise (zaterdag 21/08, NPO 3) Franse misdaadserie van de makers van Spiral waarin een agent worstelt met de verdwijning van een 11-jarig meisje. Twee decennia later stuit zijn dochter op een gelijksoortige zaak. Lees de recensie.
Innocent S02 (zaterdag 21/08, NPO 2) Britse misdaadserie van de makers van Unforgotten waarin een docent (Katherine Kelly) werd veroordeeld voor de moord op een leerling. Na vijf jaar wordt ze alsnog vrijgesproken. Lees hier meer.
 
Nog lopende series dit weekend...
Normal People (vrijdag 20/08, NPO 3) Britse dramaserie over de liefdesrelatie tussen twee jongeren die afkomstig zijn uit totaal verschillende milieus. Lenny Abrahamson (Room) was een van de twee regisseurs. Lees de recensie.
 
Films dit weekend...
Der Überläufer (vrijdag 20/08, NPO 2) Tweedelige oorlogsfilm die zich afspeelt in het jaar 1944. Soldaat Walter Proska (Jannis Niewöhner) begint te twijfelen aan het nut van de oorlog en vraagt zich af of hij aan de goede kant staat.
The Florida Project (vrijdag 20/08, NPO 3) Amerikaanse dramafilm van Sean Baker (Tangerine) over de 6-jarige Monee (Brooklynn Prince uit Home Before Dark ) die met haar alleenstaande moeder in een motel woont. Lees de recensie.
Hemelrijken (zaterdag 21/08, NPO 3) Drama van regisseur Stanley Kolk (de editor van Penoza en Fenix ) waarin de net vrijgelaten Kelly (Jennifer Welts) met hulp van haar zus (Esmée van Kampen) op het rechte pad probeert te blijven.
Stan & Ollie (zondag 20/08, NPO 2)  Acteur Steve Coogan werkte opnieuw met de schrijver van Philomena aan deze biografische film over de nadagen van de carrière van het bekende komische duo Laurel (Coogan) en Hardy (John C. Reilly).
Singel 39 (zondag 20/08, NPO 3) Romantische komedie over de vriendschap tussen de drukbezette chirurg Mo (Lies Visschedijk uit het A-woord ) en de extraverte Max (Waldemar Torenstra) die haar laat zien dat er meer is dan alleen werk.
 
Nieuwe series na het weekend...
Dertigers S02 (maandag 23/08, NPO 3) Dramaserie over acht vrienden van in de dertig die nog altijd regelmatig samenkomen. Elke maandag zijn de vier afleveringen van die week ook al vooruit te kijken op NPO Plus. Lees hier meer.
 
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief