Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

One Day At A Time gaat door met tweede seizoen

  •  
06-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2967915071
Netflix bestelt een tweede seizoen van One Day At A Time. De nieuwe reeks zal wederom bestaan uit 13 afleveringen. Wanneer deze precies naar Netflix komen is nog niet bekend.
Het eerste seizoen van One Day At A Time werd begin dit jaar door Netflix beschikbaar gesteld en kon rekenen op prima recensies. De serie is een variant op de gelijknamige komedie uit de jaren 70, die afkomstig was van Norman Lear, de man achter klassieke sitcoms als All in the Family en The Jeffersons. De Netflix-reboot volgt drie generaties van een Cubaans-Amerikaanse familie, die allemaal onder hetzelfde dak wonen. Penelope (Justina Machado) komt net uit het leger en probeert als alleenstaande moeder te zorgen voor haar tienerdochter Elena (Isabella Gomez) en haar zoontje Alex (Marcel Ruiz). Ze krijgt daarbij hulp van haar in Cuba geboren moeder Lydia (Rita Moreno uit West Side Story ), die de kinderen haar old school normen en waarden bij probeert te brengen.
Alle vier de acteurs keren terug voor het tweede seizoen en ook Stephen Tobolowsky en Todd Grinnell maken opnieuw hun opwachting. Gloria Calderón Kellett ( How I Met Your Mother ) en Mike Royce ( Everybody Loves Raymond ) treden weer aan als schrijvers en producenten. Lees ook onze recensie van het eerste seizoen van One Day At A Time.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief