Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

One Day at a Time S02 onthult nieuwe trailer

  •  
09-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
One day at a time
Het tweede seizoen van de sitcom over de Cubaans-Amerikaanse familie Alvarez komt deze maand naar Netflix.
De serie volgt drie generaties van dezelfde familie; Penelope (Justina Machado) werkte ooit als verpleegkundige in het leger en probeert nu als alleenstaande vrouw te zorgen voor haar zoon Alex (Marcel Ruiz) en haar dochter Elena (Isabella Gomez). Daarbij krijgt ze (soms ook ongevraagd) hulp van haar Cubaanse moeder Lydia (Oscarwinnares Rita Moreno) en haar huisbaas Dwayne (Todd Grinnell). Stephen Tobolowsky ( Californication ) heeft een bijrol als dokter in het ziekenhuis waar Penelope werkzaam is. One Day at a Time is een moderne bewerking op de gelijknamige sitcom uit de jaren 70, die werd ontwikkeld door Norman Lear. De inmiddels 95-jarige tv-producent (tevens bekend van legendarische sitcoms als The Jeffersons en All in the Family) is ook bij deze nieuwe incarnatie betrokken.
Het eerste seizoen van One Day at a Time kreeg uitstekende kritieken en dat wordt in de trailer niet onder stoelen of banken gestoken. Het tweede seizoen van de sitcom bestaat wederom uit 13 afleveringen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief