Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Nieuwe afleveringen van The Tick in februari

  •  
09-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
The Tick keert op 23 februari weer terug naar Amazon Video met zes nieuwe afleveringen.
In deze nieuwe live-action versie zien we Peter Serafinowicz (Spaced) als de blauwe stripheld. De immer beschaafde, maar desondanks zeer krachtige Tick komt in het eerste seizoen op het spoor van de doodgewaande superschurk The Terror (Jackie Earle Haley). Tijdens zijn missie om de stad te beschermen, krijgt The Tick hulp van de doorsnee accountant Arthur Everest (Griffin Newman), die zich transformeert tot zijn sidekick. Met de zes nieuwe afleveringen zal het eerste seizoen van de superheldensatire worden afgesloten. The Tick debuteerde in augustus van dit jaar op Amazon. Ben Edlund, de bedenker van de strips waarop de serie werd gebaseerd, is als schrijver bij de adaptatie betrokken. De eerste twee afleveringen werden geregisseerd door Wally Pfister, die als cinematograaf vaak werkte met Christopher Nolan.
The Tick werd twee keer eerder geadapteerd voor televisie. In de jaren 90 was er een succesvolle tekenfilmserie en in 2011 volgde ook nog een kortstondige live-action serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief