Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Netflix bestelt tweede seizoen van Big Mouth

  •  
25-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Big Mouth
De hormonen zijn nog niet uitgeraasd; Netflix bestelt een tweede seizoen van Big Mouth.
De animatieserie werd bedacht door Nick Kroll en Andrew Goldberg, die al sinds hun jeugd bevriend zijn. Kroll zou later onder meer Kroll Show maken voor Comedy Central, terwijl Goldberg aan de slag zou gaan als schrijver voor Family Guy. Big Mouth werd geïnspireerd door hun eigen puberteit en volgt drie kinderen op de moeizame weg naar volwassenheid. Kroll doet de stem van de op hem gebaseerde Nick en vele andere personages. Aangezien Goldberg geen ervaring heeft als performer, wordt de stem van de op hem gebaseerde Andrew gedaan door John Mulaney, die op Netflix tevens met Kroll te zien is in Oh, Hello Broadway. Het trio wordt compleet gemaakt door Jessi (Jessi Klein). Ook Maya Rudolph, Jason Mantzoukas, Fred Armisen, Jenny Slate en Jordan Peele zijn te horen.
Netflix is erg succesvol met animatieseries voor volwassen; onlangs verscheen het vierde seizoen van BoJack Horseman en ook een derde seizoen van F Is for Family is in de maak.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief