Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Narcos: Mexico verschijnt op 16 november

  •  
06-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Narcos: Mexico
Een nieuw land, een nieuw kartel en nieuwe Narcos. Narcos: Mexico is vanaf 16 november te zien op Netflix.
Netflix spreekt inmiddels niet meer van een vierde seizoen en daarom heeft de nieuwe reeks van Narcos voor het eerst een subtitel. Na drie seizoenen in Colombia zal de actie straks verplaats worden naar Mexico. In Narcos: Mexico reizen we terug naar de jaren tachtig en volgen we de opkomst van het Guadalajara Cartel, het kartel waar ook El Chapo (gespeeld door Alejandro Edda) als jongeling ooit deel van uitmaakte. De hoofdrollen zijn voor Diego Luna en Michael Peña. Luna geeft gestalte aan Miguel Ángel Félix Gallardo, de leider van het kartel en de grondlegger van de huidige drugshandel in Mexico. Michael Peña speelt Kiki Camarena, undercover DEA-agent en familieman, die met behulp van informanten het Guadalajara Cartel in kaart probeert te brengen, maar de verfijndheid van het door Gallardo gebruikte systeem volledig onderschat.
Narcos: Mexico is vanaf 16 november te zien op Netflix. Op een trailer is het nog even wachten, maar hieronder zijn de eerste beelden te zien in de aankondiging.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief