Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Mocro Maffia: makers passen na ophef titel van nieuwe aflevering aan

  •  
13-06-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2435 keer bekeken
  •  
MM__16x9__crop_no-logo

© Jasper Suyk / Videoland

Volgens de makers van de Videoland-serie, die inmiddels ook zeker is van een zesde en laatste seizoen, gaf de titel van de nieuwe aflevering een 'verkeerd signaal' af.

Na ophef op social media heeft RTL besloten de titel van de tweede aflevering van het vijfde seizoen van de Videoland-serie Mocro Maffia aan te passen. De aflevering werd toegevoegd als ‘Jezus Aan Het KK Kruis’ maar heet inmiddels ‘De Koning Is Dood, Leve De Koning’. Op Instagram legden de makers van de serie uit: ‘De titel van de tweede aflevering van het vijfde seizoen van Mocro Maffia is een quote van één van de personages uit de desbetreffende aflevering. In een dramaserie zijn uitspraken binnen context. Door de quote als titel te gebruiken, wordt deze uit context gehaald en geeft hij het verkeerde signaal. Bij nader inzien had deze titel niet gekozen moeten worden, hij is dan ook aangepast.’ Het vijfde seizoen van Mocro Maffia is nu wekelijks te volgen bij Videoland. Onlangs kondigde RTL ook een zesde en tevens laatste seizoen van de misdaadserie aan (zie filmpje onder).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief