Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Manifest: trailer voor laatste afleveringen van Netflix-serie

  •  
18-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
342 keer bekeken
  •  
MANIFEST_411_Unit_00718

© Peter Kramer / Netflix

Het bovennatuurlijke drama over vliegtuigpassagiers die na hun landing te horen krijgen dat ze ruim vijf jaar vermist zijn geweest heeft nog tien afleveringen te gaan.

Foto credit: Peter Kramer / Netflix

Begin volgende maand debuteren de allerlaatste afleveringen van Manifest op Netflix en de officiële trailer geeft nu alvast een voorproefje op het slotstuk. De eerste helft (lees hier onze recensie) van het vierde en laatste seizoen verscheen november vorig jaar op Netflix en het bovennatuurlijke drama heeft nog tien afleveringen te gaan. Manifest volgt de passagiers van een vlucht van Jamaica naar New York, die wanneer ze weer thuis aankomen te horen krijgen dat ze vijf jaar vermist zijn geweest. Wanneer ze zich vervolgens weer onder de mensen begeven, openbaart zich een alsmaar groter wordend mysterie. Manifest is oorspronkelijk afkomstig van zender NBC, dat de serie na het derde seizoen besloot te cancelen. Het drama van werd echter zo goed bekeken op Netflix dat de vod-dienst besloot om zelf een afsluitend vierde seizoen te maken.

Manifest S04B verschijnt 2 juni op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief