Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Lucifer: trailer voor vierde seizoen

  •  
25-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
87 keer bekeken
  •  
Lucifer S04
Lucifer wordt in de nieuwe reeks herenigd met Eve (die van Adam en Eva), gespeeld door Inbar Lavi.
Lucifer volgt de duivel Lucifer Morningstar (Tom Ellis), die de hel heeft verlaten en op aarde LAPD-agente Chloe Decker (Lauren German) helpt met het oplossen van misdaden. Aan de start van het vierde seizoen probeert Chloe, die het ware gezicht van Lucifer inmiddels gezien heeft, haar helpende hand te accepteren voor wie hij is. Ondertussen stuit Lucifer in zijn nachtclub Lux op een bekend gezicht: Eve (Inbar Lavi uit Imposters speelt de originele zondaar die ooit uit het paradijs werd getrapt). Wil zij wraak nemen op Lucifer voor zijn aandeel in haar verbanning, of heeft ze andere plannen? Lucifer was oorspronkelijk in Amerika te zien op Fox, maar werd vorig jaar door de zender gecanceld. Niet veel later wekte Netflix de serie weer tot leven met een vierde seizoen.
Het vierde seizoen van Lucifer (alle tien de afleveringen) is vanaf 8 mei te zien op Netflix. Het personage is oorspronkelijk afkomstig uit de Sandman-strips van DC.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief