Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Lovestruck in the City S01E01-03: mierzoet maar oprecht

  •  
21-02-2021
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
78 keer bekeken
  •  
Lovestruck in the City
Zes dertigers op zoek naar de liefde in Seoul.
Laat je door de gekunstelde opening van Lovestruck in the City niet van de wijs brengen. De Zuid-Koreaanse serie mag zich dan voordoen als een faux documentaire, waarin een handvol schijnbaar willekeurig gekozen jonge mannen en vrouwen van rond de dertig uit Seoul stevig aan de tand wordt gevoeld over hun ervaringen op het liefdesvlak, achter die façade zit ook een aantal zoete, maar ook oprechte, liefdesverhalen verscholen.
De eerste drie afleveringen staan vooral in het teken van vrije geest Yoon Seon-a (Kim Ji-won) en Park Jae-won (Ji Chang-wook), een jonge architect die in de zomermaanden een strandcamper bij haar huurt. Hij valt als een blok voor de sprankelende Yoon Seon-a, maar zij houdt de boot af. Yoon Seon-a heeft namelijk… een geheim!
Lovestruck in the City
Deze terugblikken van vroeger worden afgewisseld met korte interviews uit het heden, waarin de kandidaten ook op elkaars verhalen (en interviews) reageren. Zo leren we ook de andere vier kandidaten kennen, die allemaal lang niet zo willekeurig gekozen zijn als oorspronkelijk gedacht. Zo is Choi Kyung-joon (Kim Min-seok) een collega van Park Jae-won. Choi zit in een vaste relatie met Seo Rin-yi (So Jooe-yeon). Tot slot zijn er Kang Geon (Ryu Kyung-soo), een romanschrijver die al twee jaar geen relatie (en seks) heeft gehad, en Oh Sun-young (Han Ji-eun), een gymlerares en zelfbenoemd seriedater. Ook zij kennen elkaar beter dan je eerst zou vermoeden.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Lovestruck in the City
Het begin is even inkomen. Niet iedere acteur gaat het spelen alsof hij of zij zich ongemakkelijk en zelfbewust voelt voor de cameracrew even gemakkelijk af. Maar wanneer je eenmaal een beetje weet wat de verhoudingen zijn, kijkt de serie toch eigenlijk wel heel prettig weg.
Lovestruck in the City S01, vanaf 23 februari 2021 op Netflix
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief