Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Lost in Space zeker van tweede seizoen

  •  
14-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lost in Space
Het eerste seizoen werd enorm goed bekeken op Netflix en dus gaan we straks meer zien van de Robinsons.
Ongeveer een maand na de première van Lost in Space heeft Netflix nu een tweede seizoen aangekondigd. Naar verluidt werd de serie op de dag van de première al direct 3,16 miljoen keer bekeken. Wat dat betreft trokken alleen de film Bright en het tweede seizoen van Stranger Things meer kijkers op de dag van hun debuut. Lost in Space is een nieuwe incarnatie van de gelijknamige scifi-serie uit de jaren zestig. De hoofdrollen zijn deze keer voor Toby Stephens ( Black Sails ) en Molly Parker ( Deadwood ). Ze spelen astronauten John en Maureen Robinson, die met hun kinderen neerstorten op een onbekende planeet. Hun oudste dochter Judy wordt gespeeld door Taylor Russell (Falling Skies) en Maxwell Jenkins ( Sense8 ) is te zien als hun jonge zoontje Will. Mina Sundwall (Freeheld) geeft gestalte aan dochter Penny.
Het is nog niet bekend gemaakt wanneer de tweede reeks in première zal gaan en hoeveel afleveringen het seizoen krijgt. De eerste tien episodes staan nu op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief