Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Lost in Space: maak kennis met de Robinsons

  •  
14-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Lost in Space
De acteurs uit de Netflix-serie vertellen over de avonturen van het op een onbekende planeet gestrande gezin.
De hoofdrollen in de moderne remake van de oude scifi-serie zijn voor Toby Stephens ( Black Sails , Die Another Day) en Molly Parker ( Deadwood , House of Cards ), die gestalte geven aan John en Maureen Robinson. Samen met hun drie kinderen reizen ze af naar een andere planeet, in de hoop daar een nieuwe kolonie te stichten. Hun oudste dochter Judy wordt gespeeld door Taylor Russell (Falling Skies) en Maxwell Jenkins ( Sense8 ) is te zien is als hun jonge zoon Will. Mina Sundwall (Freeheld) geeft gestalte aan dochter Penny. Het gezin stort tijdens hun reis door de ruimte neer op een onbekende planeet. Naast de cast komt ook showrunner Zac Estrin ( Charmed , Prison Break) aan het woord.
Het eerste seizoen van Lost in Space bestaat uit tien afleveringen en is vanaf 13 april te zien op Netflix. Bekijk de eerder vrijgegeven trailer voor de sciencefictionserie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief