Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Lady in the Lake: trailer voor thrillerserie met Natalie Portman

  •  
18-06-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
9582 keer bekeken
  •  
Lady_In_The_Lake_Photo_010301

© Apple TV+

Natalie Portman (Black Swan) en Moses Ingram (The Queen's Gambit) zijn te zien in het misdaaddrama dat zich afspeelt in het Baltimore van de jaren zestig.

Oscarwinnares Natalie Portman (Black Swan) speelt voor het eerst een vaste rol op televisie in de nieuwe thrillerserie Lady in the Lake: de zevendelige reeks is vanaf 19 juli wekelijks te zien op Apple TV+, dat aftrapt met de eerste twee afleveringen. Lady in the Lake speelt zich af in het Baltimore van de jaren zestig, waar huisvrouw Maddie Schwartz (Portman) zichzelf opnieuw probeert uit te vinden als onderzoeksjournalist. Al snel raakt ze geobsedeerd door de moord op de uit een arme achterbuurt afkomstige Cleo Johnson (Moses Ingram uit The Queen's Gambit). Lady in the Lake werd bedacht en geregisseerd door Alma Har'el, die vooral bekend is van de dramafilm Honey Boy uit 2019. Bijrollen zijn er voor Y’lan Noel (Insecure), Brett Gelman (Stranger Things) en Honey Boy-acteurs Byron Bowers en Noah Jupe. De serie is een tv-bewerking van het gelijknamige boek van de in Baltimore gevestigde schrijver en journalist Laura Lippman.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief